Akrylfärg

En blogg om bygg och hantverk

Bygg & Renovering

Snyggaste kontorsrenoveringarna i Stockholm

Kontor

Stockholm har genomgått enorma transformeringar på sista tiden. I detta inlägg hade vi tänkt lista Stockholms absolut snyggaste kontor året 2018.

Kontoren är många, men vi har några favoriter vi tror förtjänar en plats i spotlighten. Mojang roffade åt sig alla titlar året 2013-2014 när de renoverade sitt kontor på Södermalm. Kontorets design kallades då för “Gentleman’s Club” och såg ganska originellt ut. Sedan dess har Mojang dock flyttat in med Microsoft på Münchenbryggeriet och deras gamla kontor kan man nu hyra om man önskar hyra kontorslokal.

Nog om Mojang! Nedan följer Stockholms snyggaste kontor 2018!

Kjellander Sjöberg Arkitektkontor

Kjellander Sjöbergs Arkitektkontor

Listan inleds med Kjellander’s arkitektkontor som är situerat på Södermalm i Stockholm. En lista för 2018 hade inte varit komplett utan hänsyn till årets trender. Minimalismen har varit väldigt trendigt på sista tiden och få kontor har gjort det lika bra som Kjellander Sjöberg gjort det med sitt kontor på Södermalm. Kontoret ser väldigt unikt ut, även fast minimalismen brukar se densamma ut och just därför förtjänar kontoret en plats i vår lista över just de snyggaste kontoren 2018.

Prevent

Prevent kontorPrevent, ännu ett minimalt kontor på Södermalmsallén bringar ännu en minimal design med tunna mattor, hänglampor och böcker på väggarna. Kontoret har ett klassiskt utseende men ett häpnadsväckande utseende. Tittar man runt lite så ser man varför en plats på vår lista går åt just detta kontor.

Om du är på Södermalm och vill kika lite på olika kontor så är det helt klart värt att besöka Prevent och kika lite på hur de designat deras kontor, för inspiration åt din egna kontorsrenovering.

Kontorsrenoveringar brukar kosta relativt lite pengar förutsatt att man inte renoverar just hela kontoret. Det är bra att överväga att ta ett företagslån i sådana fall och finansiera sitt bygge på bästa möjliga sätt. Man behöver inte betala den hela summan direkt utan med ett lån kan man betala av renoveringen månad-på-månad vilket är ett optimalt lösning för företag som planerar sina utgifter några månader i förväg.

Online Voices

Online Voices kontor

Online Voices’s kontor utstrålar en artistisk färggladhet, öppenhet och ger en positiv känsla så fort man sätter fot i kontoret. Kontoret förtjänar en plats på vår lista just pga sin unika interiör och karaktäristiska dekoration. Det är få kontor i Stockholm som inrett så lyckat som detta kontoret gjort på Kungsbroplan i Stockholm.

Slutord

Om du planerar att renovera ditt kontor så är kontoren ovan ypperliga för inspiration. Google är också till oerhört stor hjälp. Gör en Google sökning och bläddra bland samtliga kontor som dyker upp i sökresultaten. Kontoren ovan kommer vara en del av sökresultaten, men då Stockholm växer så det knakar så kommer du att se även många andra kontor. Stockholm har aldrig byggt så mycket som det bygges idag, och kontor är ingen bristvara.

Design är också något som är väldigt inne just nu. Arkitektbyråer försöker differentiera sig och konkurrensen är väldigt stor. Om du anlitar en arkitektbyrå är chansen väldigt stor att du får originella idéer, något som passar just ditt kontor, och ett resultat du inte kommer att vara missnöjd med.

Kontakta arkitektbyråer idag och se om du kan bygga ditt drömkontor idag! För gratis konsultation, maila oss gärna här.

Tema av Anders Norén