Akrylfärg

En blogg om bygg och hantverk

Bygg & Renovering

Köpa ett renoveringsobjekt

Renovera hem

Marknaden har aldrig varit hetare när det kommer till att just köpa hem och renovera dem för vidare försäljning. Många väljer att investera sina pengar på detta vis idag då priserna på hus har stigit något enormt på sista tid och var person som önskar göra en bra investering har gett sig in med huvudet före i bostadsmarknaden för att köpa ett hus, renovera det och därefter sälja det till en riktigt bra vinst.

Om man befinner sig i en situation där man själv vill göra en sådan investering och försöka lyckas med investeringen så mycket som möjligt så kan det vara bra att ha vissa saker i baktanken innan man köper huset och påbörjar renoveringen. Det finns många idéer som kan direkt resultera i en vinnande affär och nedan följer bara några utav dessa idéer som kan gynna en enormt.

First thing’s first — har man råd?

Först och främst bör man veta om man faktiskt har råd med investeringen.

Har man möjlighet att förlora pengar på investeringen? Man bör aldrig investera mer än man har råd att förlora då investeringar i grund och botten är en risk och dessa kan — eller möjligtvis inte — göra vinst eller förlust. Därför bör man känna till riskerna och endast investera den mängd man har råd att förlora och inte försätta sig i en situation som kan vara väldigt sur framöver.

Därefter bör man veta att lån och finansiella medel finns att tillhanda från andra sätt än ens egna besparingar. Hur kreditvärdig är du? Vad har du för regelbunden inkomst? Det kan vara smart att bege sig till en bank och konsultera med en bankman för att veta hur mycket man kan få låna utav banken och till vilken kostnad, för att därefter känna till detta innan man slår till. Här kan man börja genom Privatlån24 för att finansiera kontantinsatsen med ett lån.

Finansierad säkrad? Dags för renovering!

När finansieringen är säkrad så börjar det roliga! Renoveringen!

Här kommer tipset på hur du kan gå till väga för att göra en bra vinst på ett väldigt smidigt sätt.

Börja först med att leta bland tillgängliga hus som är till salu på bostadsmarknaden. Försök därefter hitta ruckel som är eftertraktade. Hemsidor som Hemnet, Boolio och andra visar antalet visningar ett hus fått på deras hemsida.

Om ett hem fått många hus betyder det att det är intressant för hemsidans besökare. Sådana hus kan vara värda att överväga att investera i.

När ett populärt ruckel hittats, slå till! Bjud över konkurrensen och köp huset. Renovera därefter huset på ett sätt du tror hade passat huset väldigt bra. Försök förbättra planlösningen och inred huset så att det ser mycket bättre ut i helhet.

När du renoverat klart huset (och här behöver man vara bra då en bra renovering kan göra allt för en investering) så är det bara att lägga ut huset igen på försäljning.

Var huset populärt så kommer det nu att få ännu fler klicks och möjligtvis gå att sälja till en större peng. Snart så har du renoverat ett hus och sålt det med vinst. Lyckas du med ditt första hus kan de vara smart att repetera detta och fortsätta helt enkelt.

Behövs konsultering för renovering eller en byggfirma för att genomföra din renovering så är det bara att kontakta oss så försöker vi återkoppla så snart vi kan.

Tema av Anders Norén